Tel: 072-5406400 | E: info@rietmeyeroccasions.nl

Over ons

Rietmeyer Occasions is een universeel Bovag bedrijf dat sinds 2001 gevestigd is in Alkmaar. Wij zijn gevestigd aan de Wolvenkoog 2 in Alkmaar op industrieterrein Beverkoog, tussen de Alkmaarse autodealers.

Wij houden ons bezig met de In en Verkoop van occasions die door Noord-Hollandse autodealers zijn ingeruild. Hierdoor verkopen wij in het algemeen auto’s rechtstreeks van de eerste of tweede eigenaar en veelal dealer onderhouden met een gegarandeerde km stand. Wij richten ons op de prijsklasse tot €15.000.

Wij bieden onze auto’s aan tegen meeneem prijzen. Dit omdat het merendeel van onze klanten de weg naar ons vind via het internet. Zij komen vaak van ver buiten de regio en het is voor deze mensen dan ook interessanter om een auto te kopen zonder garantie. Bovag garantie is uiteraard mogelijk tegen meerprijs.

Ook beschikken wij over een werkplaats waar u terecht kunt voor al het onderhoud zoals apk keuringen,airco’s en schades.
Vooraf krijgt u van ons altijd een prijsopgave, dus bij het ophalen van de auto komt u niet voor verrassingen te staan als u de rekening komt betalen.

Tot ziens bij Rietmeyer Occasions!